Автор: Михајло Грбевски Категорија: критика
ИНСПИРАТИВЕН СЦЕНСКИ НАСТАП НА ПРОВОКАТИВНИОТ НУВЕЛ ВАГ
стандардна клупска шема

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.10.2010