Автор: Тина Иванова Категорија: критика, интервју
СКОПЈЕ ГОРЕШЕ КОЛКУ ШТО САКАА ПРИСУТНИТЕ
БОБАН МИЛОШЕСКИ АВАЛОН ПРОДУКЦИЈА

Периодика: Утрински весник Датум: 05.06.2000