Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
НА ПОЛОВИНА ПАТ
РОК ХЕПЕНИНГ ВО СКОПЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.06.1987

Автор: Димитар Чемков Категорија: Осврт
ТИЕ ГИ ИСПИШАА НАЈУБАВИТЕ СТРАНИЦИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.11.1979