Автор: Костадин Костадиновски Категорија: Осврт
УСПЕШНА РЕПРИЗА НА ЊУПОРТ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛОТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.07.1980