Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
ДОМИНАЦИЈА НА РИТМОТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.05.1966

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
ФЕСТИВАЛ ШТО НЕ ГО ДОСТАСА ПРОСЕКОТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.05.1964