Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
КАКОВ ЕКСПЕРИМЕНТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.02.1976

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ГО ДЕЛАМ МОЕТО ЦРВЕНИЛО

Периодика: Вечер Датум: 14.02.1976

Автор: Р. Кузмановски Категорија: критика
ИНТЕРЕСНА ДИРИГЕНТСКА ЛИЧНОСТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 09.04.1966