Автор: Благој Ангеловски Категорија: критика
ПРИЈАТНА ЏЕЗ ВЕЧЕР

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.12.1985

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
РУИНИРАНА ЛЕГЕНДА

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.09.1985

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
ПОЗИТИВНИ ВИБРАЦИИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.03.1985

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
НОВО, ВОЗБУДЛИВО ПОГЛАВЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.02.1985

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
РАМНА ЛИНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.07.1984

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
МАСКЕНБАЛ ЗА ДВАЈЦА

Периодика: Нова Македонија Датум: 08.07.1984

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
ВО ПОТРАГА ПО ПРИЗНАНИЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.06.1984

Автор: Р. Куз. Категорија: критика
ЕДНА ВЕЧЕР СО МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.04.1960