Автор: Владо Чучков Категорија: критика
БДЕНИЕ … ДО ТИВОК ЗДИВ!

Периодика: Вечер Датум: 07.08.1985

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ДВА КОНЦЕРТА НА ВИСОКО НИВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.07.1980

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
КОМПЛЕТНА УМЕТНИЧКА ЛИЧНОСТ

Периодика: Вечер Датум: 24.08.1977