Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
КОНЦЕРТНИ ПОДИУМИ БЕЗ ПИЈАНА

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.03.1961

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕПОТРЕБЕН КОНЦЕРТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.02.1961