Автор: Тина Иванова Категорија: критика
СВИРЕЊЕТО НА ПИЈАНО Е ОПАСНО ПО ЖИВОТ
Артур Рубинштајн, 20 години од смртта

Периодика: Утрински весник Датум: 12.08.2002

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЕДНО ЧУДЕСНО ЗАПОЗНАВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.03.1961