Автор: Т.И. Категорија: критика
ИЗГОРЕ ЛИ СКОПЈЕ
ШЕСТЧАСОВНА ЗАБАВА НА СКОПСКИ САЕМ

Периодика: Утрински весник Датум: 29.05.2000

Автор: Виктор Шиков Категорија: интервју
САМО МЛАДИОТ ЧОВЕК ГЛЕДА ДЕКА ЦАРОТ Е ГОЛ
ристо вртев - рокенрол уметник, лидер на архангел

Периодика: Вечер Датум: 12.12.1998

Автор: Љупчо Јолевски Категорија: критика
ВНИМАТЕЛНИ ПОТЕЗИ
МАКЕДОНСКА РОК СЦЕНА

Периодика: Нова Македонија Датум: 08.07.1995

Автор: Љупчо Јолевски Категорија: критика
МАКЕДОНСКИ РОК ДОКУМЕНТ
ПРОЕКТИ:

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.11.1994

Автор: Љупчо Јолевски Категорија: критика
ЛЕТ ВО СЕГАШНОСТА
КОНЦЕРТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.11.1994

Автор: Љупчо Јолевски Категорија: критика
ЗОМБИТЕ ГО ИЗТРЧАА ПРВИОТ КРУГ
СКОПЈЕ 103 УРБАН ФЕСТ - ДЕН ПОТОА

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.06.1994

Автор: Љупчо Јолевски Категорија: критика
БЕЗ ЗДИВ
МАКЕДОНСКАТА РОК СЦЕНА ВО 1993

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.01.1994

Автор: Љупчо Јолевски Категорија: интервју
РИСТО ВРТЕВ (АРХАНГЕЛ). ПРОГРЕСОТ КОЈ СЛЕДУВА
РИСТО ВРТЕВ (АРХАНГЕЛ)

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.12.1993

Автор: Оливер Белопета Категорија: критика
ЗАОКРУЖЕНА ИДЕОЛОГИЈА
АРХАНГЕЛ

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.05.1991