Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ИЗРАЗИТ ПИЈАНИСТИЧКИ ТАЛЕНТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.05.1961

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ГОЛЕМИ ОЧЕКУВАЊА – НЕСООДВЕТНИ РЕЗУЛТАТИ: ПО ГОСТУВАЊЕТО НА ПИЈАНИСТКАТА СУМИКО ИНУЧИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.04.1961

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
КОНЦЕРТ HA МАКС POCTAЛ

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.03.1956