Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЕРО… ПОВТОРНО ВО СКОПЈЕ

Периодика: Вечер Датум: 19.01.1988

Автор: Бојан Ортаков Категорија: критика
ВРЕДНИ ИМПУЛСИ
КОН ПОСТАВУВАЊЕТО НА ОПЕРАТА ЕРО ОД ОНОЈ СВЕТ ВО МНТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.01.1988

Автор: Веселинка Бабамова Категорија: критика
ВИСОКИ УМЕТНИЧКИ ДОСТРЕЛИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.05.1987