Автор: Владо Чучков Категорија: критика
КОНТРОВЕРЗИ … НЕДОУМИЦИ … ПРОБЛЕМАТИЧНОСТИ …
за концертот на македонската филхармонија под диригентство на александар лековски

Периодика: Вечер Датум: 10.11.1992