Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА РОМАНСКИ ФОЛКЛОРЕН АНСАМБЛ „БАРБУ ЛАУТАРУ“

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.10.1956