Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕОБВРЗНО И БЕЗОПАСНО

Периодика: Вечер Датум: 29.09.1983

Автор: Иван Мазов Категорија: критика
И НОВО И УБАВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 02.03.1969