Автор: Роза Нолчева Категорија: критика
РУСКА ВЕЧЕР НА ОПШТО ЗАДОВОЛСТВО
За концертот на Македонската филхармонија со дела од руското творештво

Периодика: Вест Датум: 23.01.2003

Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ОДЛИЧЕН КОНЦЕРТ
настап на македонската филхармонија на одворањето на охридско лето

Периодика: Утрински весник Датум: 14.07.1999