Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ВО ДУХОТ НА ЗАБАВНИОТ МУЗИЧКИ ЖАНР
со оперетата "Лилјакот" свечено се отворија Мајските оперски вечери

Периодика: Утрински весник Датум: 11.05.2004