Автор: Ивона Саздовска Категорија: критика
СЕДУМ МАКЕДОНСКИ МУЗИЧКИ НАДЕЖИ
Концертот со Македонската филхармонија - прв чекор кон успехот

Периодика: Утрински весник Датум: 07.06.2008

Автор: Јулијана Жабева Папазова Категорија: критика
НЕЗАБОРАВНО ЕСТЕТСКО УЖИВАЊЕ

Периодика: Дневник Датум: 26.04.2008

Автор: Тина Иванова Категорија: критика
МЛАДОСТА ВО СВЕТА СОФИЈА
охридско лето

Периодика: Утрински весник Датум: 16.07.1999