Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ГОСТУВАЊЕТО НА ЦРНЕЧКАТА ПЕВИЦА ДЕЈВИС

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.03.1962

Автор: Васил Ќортошев Категорија: критика
ЕДНА ОПЕРСКА – ОМНИБУС ПРЕТСТАВА

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.02.1957