Автор: Емилија Џипунова Категорија: критика
КОМПЛИМЕНТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗМОТ
КОН ПРЕМИЕРАТА НА МАНСАРДА НА ЗЛАТКО ОРИЃАНСКИ ВО РАМКИТЕ НА МОВ 93

Периодика: Нова Македонија Датум: 26.05.1993

Автор: Емилија Џипунова Категорија: критика
ВПЕЧАТЛИВ ТЕАТАРСКИ ЧИН

Периодика: Нова Македонија Датум: 09.12.1992