Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДОБРО… СИЛНО… ВОЗБУДЛИВО
ЗА ЛУЧИЈА ДИ ЛАМЕРМУР ОД ДОНИЦЕТИ

Периодика: Вечер Датум: 26.05.1988