Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
КОНЦЕРТ СО УРАМНОТЕЖЕНА ЕКСПРЕСИВНОСТ
ОХРИДСКО ЛЕТО 2007

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.07.2007

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
РУТИНЕРСКА НЕУБЕДЛИВА ИНТЕРПРЕТАЦИЈА НА ДИРИГЕНТОТ АСЛАНОВ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.02.2006

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
НАЈСВЕТЛА ТОЧКА ПИЈАНИСТОТ
КОН КОНЦЕРТОТ НА НИШКИОТ СИМФОНИСКИ ОРКЕСТАР

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.05.2004

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СУПТИЛНИ УМЕТНИЧКИ КАЖУВАЊА
ЗА КОНЦЕРТОТ НА ПИЈАНИСТОТ АЛЕКСАНДАР СЕРДАР ВО САЛОНОТ 19,19

Периодика: Вечер Датум: 11.03.1988

Автор: Снежана Пановска Категорија: критика
ВИСОКО ПРОФЕСИОНАЛНО УМЕЕЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.03.1987

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДВЕ ИСПОЛНУВАЧКИ ГЕНЕРАЦИИ

Периодика: Вечер Датум: 02.03.1987