Автор: Драган Серафимовски Категорија: критика
СПОЈОТ НА ЏЕЗ СО СЕРИОЗНА МУЗИКА ГИ ОДУШЕВИ ЊУЈОРЧАНИ
концерт на музика на александар пејовски во њијорк

Периодика: Дневник Датум: 05.07.2005

Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ПАТОКАЗ КОН ОСВЕТЛУВАЊЕ НА ЗВУЧНАТА ИДЕЈА
По концертот на "Александар Пејовски Дует"

Периодика: Утрински весник Датум: 04.04.2003