Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЕДНОСТАВНО: ЧУДЕСНО!

Периодика: Вечер Датум: 25.05.1979

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
БУРНИ АПЛАУЗИ ЗА ГОСТИНКИТЕ ОД БЕЛГРАД

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.05.1979