Автор: Александар Лович Категорија: критика
BLLA BLLA BLLA
АЛБУМ НА НЕДЕЛАТА

Периодика: Утрински весник Датум: 13.06.2000

Автор: Александар Лович Категорија: критика
SONIC YOUTH
АЛБУМИ НА НЕДЕЛАТА

Периодика: Утрински весник Датум: 27.04.2000

Автор: Александар Лович Категорија: критика
ВСЕЛЕНАТА ВИКА
ЗА НАША МУЗИКА B.O.R.G. ЕЛЕКТРОИНЖИНЕР

Периодика: Утрински весник Датум: 11.02.2000

Автор: Александар Лович Категорија: критика
THE CLASH
ДВА АЛБУМИ НА НЕДЕЛАТА

Периодика: Утрински весник Датум: 22.01.2000

Автор: Александар Лович Категорија: критика
НИРВАНА ПО НИРВАНА
21.ЗВУК (11), FOO FIGHTERS

Периодика: Утрински весник Датум: 18.01.2000

Автор: Александар Лович Категорија: критика
АЛБУМИ НА НЕДЕЛАТА

Периодика: Утрински весник Датум: 18.10.1999

Автор: Александар Лович Категорија: критика
АЛБУМИ НА НЕДЕЛАТА

Периодика: Утрински весник Датум: 17.09.1999

Автор: Александар Лович Категорија: критика
АЛБУМИ НА НЕДЕЛАТА

Периодика: Утрински весник Датум: 15.09.1999

Автор: Александар Лович Категорија: критика
АЛБУМИ НА НЕДЕЛАТА

Периодика: Утрински весник Датум: 25.08.1999

Автор: Александар Лович Категорија: критика
АМЕРИКАНСКИ РОКЕНРОЛ – ПОВТОРНО
албуми

Периодика: Утрински весник Датум: 20.08.1999

Автор: Александар Лович Категорија: критика
АЛБУМИ НА НЕДЕЛАТА

Периодика: Утрински весник Датум: 18.08.1999

Автор: Александар Лович Категорија: критика
АЛБУМИ НА НЕДЕЛАТА

Периодика: Утрински весник Датум: 11.08.1999

Автор: Александар Лович Категорија: критика
СТРАВ ОД КОРНОФОБИЈА
корн

Периодика: Утрински весник Датум: 05.08.1999