Автор: Владо Чучков Категорија: критика
КОРЕКТНО, НО БЕЗ ПРЕТЕНЗИИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.04.1971

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
„ОПАТИЈА 63“-НОВО РАЗОЧАРУВАЊЕ?

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.10.1963