Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕ БЕШЕ ЗДОДЕВНО!
џез сеанса во изведба на четиричлената група; гоце мицанов, дамир имери, александар икономов и оливер дуев

Периодика: Вечер Датум: 08.03.1991