Автор: Ратка Димитрова Категорија: критика
АВТЕНТИЧНА ГЕРМАНСКА РОМАНТИКА
Кон рециталот на виолончелистот Албан Герхарт

Периодика: Утрински весник Датум: 23.07.2004