Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
ВОНЗЕМЈАНИН СО ИЛЈАДА ПРСТИ
АЛАН ХОЛДСВОРТ ВО ЊУЈОРК

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.10.1991