Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВРВНА УМЕТНОСТ
ЗА КОНЦЕРТОТ НА СОВЕТСКИОТ ВИОЛИНИСТ ЕДУАРД ГРАЧ ВО ПИЈАНО ПРИДРУЖБА НА АЛА МАЛОЛЕТКОВА

Периодика: Вечер Датум: 14.12.1987

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ВИСОКО НИВО НА ИСПОЛНИТЕЛСКО МАЈСТОРСТВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.12.1974