Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
КИКИ И ДОДИ
ДЕЈВИД СЕНБОРН И АЛ ЏЕРОУ ВО ЊУЈОРК

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.08.1993