Автор: Ѕ. Георгиевски Категорија: критика
ВРАЌАЊЕ ВО ВЕЧНОСТА
кон концертот на ал ди меола

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.10.1997

Автор: Виктор Шиков Категорија: критика
ПЕТ ПОСЕБНИ ЏЕЗ ПРИКАЗНИ
„скопскиот џез фестивал“ и годинава ја потврди својата висока класа

Периодика: Вечер Датум: 24.10.1997

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: Осврт
ЗАВРШИ ГОЛЕМАТА ТУРНЕЈА НА ЧИК КОРЕА

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.01.1975