Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
ПОЗИТИВНИ ВИБРАЦИИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.03.1985

Автор: Оливер Белопета Категорија: интервју
ДВЕ ИЗНЕНАДУВАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.10.1984

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
МАСКЕНБАЛ ЗА ДВАЈЦА

Периодика: Нова Македонија Датум: 08.07.1984