Автор: Емилија Џипунова Категорија: критика
ИЗВОНРЕДЕН СПОЈ НА ТАНЦОТ И МУЗИКАТА
Кон изведбата на "Лебедово езеро", кремљски балет

Периодика: Утрински весник Датум: 24.08.2004

Автор: Д.С. Категорија: критика
ЧИСТА РУСКА КЛАСИКА
„КРЕМЉОВСКИОТ БАЛЕТ"СО „ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО“ ВО СКОПЈЕ

Периодика: Вест Датум: 23.08.2004