Автор: Радмила Пешева Категорија: критика
МАГЛИВ ПРИКАЗ НА ЗЛОТО
Кон операта „Свртување на шрафот“ од Бенџамин Бритн

Периодика: Утрински весник Датум: 26.10.2006

Автор: Д.Стојановиќ Категорија: критика
НЕОБИЧНА ОПЕРСКА ПРИКАЗНА
ПРЕМИЕРА НА „СВРТУВАЊЕ НА ШРАФОТ“ ВО МОБ

Периодика: Вест Датум: 23.10.2006