Автор: А. Митевски Категорија: критика
ОД ХАРД РОК ДО АЛТЕРНАТИВА
поп-рок фест 94

Периодика: Вечер Датум: 10.02.1994

Автор: Тихо Титизов Категорија: критика
ЧЕКОР НА ВРАЌАЊЕ КОН КВАЛИТЕТОТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.04.1966