Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
ТРАДИЦИЈАТА И НАСПРОТИ НЕА

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.04.1982

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ГОЛЕМО ИСПОЛНИТЕЛСКО ОСТВАРУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.08.1975