Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
„ЗАГРЕБ-66“ – НОВ ПОДЕМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.04.1966

Автор: М. Ничота Категорија: критика
РЕКОРДИ И ПРЕДФЕСТИВАЛСКИ БУРИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.01.1965

Автор: Мето Петровски Категорија: Осврт
НАЈИНВЕНТИВНИ АРАНЖМАНИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.01.1964