Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА МЕШОВИТИОТ ХОР НА КУД „КОЧО РАЦИН“ ОД СКОПЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.03.1956