Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
МЕЃУ ТРАДИЦИЈАТА И СОВРЕМЕНОСТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.01.1982

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
НАСПРОТИ МИТОТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.01.1982

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ПРОБИВ НА СКОПСКИОТ БИГ-БЕНД

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.01.1982

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
АНГАЖИРАН И ПРОФЕСИОНАЛЕН ОДНОС

Периодика: Вечер Датум: 20.01.1982

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
МЕЃУ ОДМЕРЕНОСТА И МЛАДЕШКИОТ ШАРМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.01.1982