Наслов:

ПОЕТИЧНА, РАСПЕАНА, ЧУВСТВИТЕЛНА ИНТЕРПРЕТАЦИЈА

Македонска филхармонија

Објавено на: 22.06.2002
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Симфонија бр. 5 во e-moll и Концерт за пијано и оркестар бр. 1 во b-moll од Чајковски.
Учесници:
Македонска филхармонија, Милен Начев, Симон Трпчески

Клучни зборови:
Чајковски Симфонија бр. 5 во e-moll Концерт за пијано и оркестар бр. 1 во b-moll Марко Коловски Симон Трпчески 2002 Македонско радио Милен Начев Македонскa филхармонија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат