Наслов:

ВЕДАР И АТРАКТИВЕН РЕПЕРТОАР


Издадено на: 20.01.1983
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 12928 | Страна: 11

Забелешка:
Кон смотрите - „Музичка парада - Раденци 83“

Клучни зборови:
1983 Драган Василевиќ-Чарли Илија Пејовски Јоже Прившек Кире Костов Кокан Димушевски Костадин Костадиновски Музичка парада - Раденци 83 Петар Каргов Танцов оркестар на РТС

Оригинален извадок: